25.09.2008 10:14

Потоп връхлита страната

Видян 933 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обилни валежи се очакват в страната днес и утре, съобщиха от пресцентъра на Министерството на извънредните ситуации. От ведомството са изпратили предупреждения до териториалните си дирекции да бъдат подготвени за последиците от влошаването на метеорологическите условия.


Валежи от 20 до 50 л/кв.м се очакват днес, а утре прогнозите са да се излеят между 40 и 60 л/кв.м. Потопът ще връхлети цялата страна, информираха от метеорологичния център на Военно-въздушните сили. Особено интензивен и придружен от силен вятър, духащ от североизток ще бъде пороят над Централна България. От МИС предупреждават, че видимостта на пътните артерии  ще бъде ниска.


Както 19` писа, министърът на извънредните ситуации Емел Етем поръча преди дни закупуването на надуваеми лодки за употреба в кризисни ситуации. От ведомството добавиха, че при възникване на бедствие в даден район, сигналът веднага ще бъде изпратен до Ситуационния център на министерството, от където ще се решат необходимите мерки.



Етикети
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак