04.09.2008 14:54

Шофъор отвя стадо овце

Видян 1300 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Млад шофъор се натресе с чисто новия си „Ситроен С4“ в прекосяващо пътя Бургас-Слънчев бряг стадо овце. Колкото и да не е за вярване вследствие на сблъсъка на място са убити цели 14 овце, други 11 все още са в неизвестност след инцидента, а останалите 12 са прибрани от собственика им.



Пред 19` пресаташето на ОДП Бургас Цветелина Рандева съобщи, че причина за произшествието е, че стадото е оставено без надзор. От разследването по случая станало ясно, че наетия за стопанисването на животните овчар в деня на инцидента е получил паричното си възнаграждение и се е напил, вследствие на което е заспал, оставяйки овцете на собствения им инстинкт за самосъхранение. Въпросното лице, уточни Рандева, е известно като бай Петър Циганина и бил пословичен сред съселяните си с несериозния подход към ангажиментите си. Оставени на самопроизвола, овцете „от нива на нива“ се натресли на споменатата пътна артерия.



Собственикът на злополучните животни е от бившото минно селище Черно Море. На сблъскалия се с тях 23 годишен шофъор му е направена алкохолна проба от служителите на КАТ, която се оказва отрицателна. Въпреки че младежът се е движил в нормите на позволената за окръга скорост, на него му е съставен акт за несъобразена скорост, който последният се е заканил да обжалва.



Етикети
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е благоприятен да направите лек намек на половинката си

Денят е благоприятен да направите лек намек на