63-годишната готвачка беше в центъра на най-шумния скандал, огласял сезон 5 на Кухнята на Ада до момента – този между сина ѝ Асен и ексцентричната Наталия.

Свързани новини

14.03.2023 11:59

Теодор от Лондон напусна Hell’s Kitchen България

Видян 883 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Благороден жест на Деси Банова-Плевнелиева спести елиминация в звездния отбор
13 март 2023 г., София. Неочаквана елиминация беляза новия епизод на Hell’s Kitchen България. Теодор Бакалов, българинът с няколко бизнеса и ресторант във Великобритания, се раздели с мечтаната победа и шанса да прибере наградата от 100 000 лева. Талантливият кулинар се провали във вечерната резервация и напусна надпреварата, като втори шанс да продължи напред най-възрастният участник в шоуто – Клавдия от Берковица.


63-годишната готвачка беше в центъра на най-шумния скандал, огласял сезон 5 на Кухнята на Ада до момента – този между сина ѝ Асен и ексцентричната Наталия.
Участниците от червения отбор имаха поводи за радост – те победиха отбора на звездите в директен кулинарен двубой. Така един от популярните участници трябваше да си тръгне и това по собствено желание направи Деси Банова-Плевнелиева. Нейният благороден жест спести елиминацията в звездния отбор.


„Аз влязох в Hell’s Kitchen с благотворителна цел - да популяризирам каузата на УНИЦЕФ България срещу насилието над деца. Смятам, че моето участие изпълни тази мисия. Затова е редно и честно да спестя елиминацията на моя отбор“, заяви Деси Банова-Плевнелиева при изненадващото си напускане на шоуто.
Радостта при червените обаче не продължи дълго. Младият готвач от Перник Станислав и Кристиан от Варна влязоха в остра словесна битка. Перничанинът беше изпратен в изолация, която го накара да разкрие и мотивацията си за участие в Hell’s Kitchen – това е била мечта на баща му, който той губи преди година.


Грешките в кухнята за малко да костват на Станислав мястото в шоуто. Той обаче получи от шеф Ангелов втори шанс, заради силните си лидерски качества.
Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen във вторник от 20:00 ч. по NOVA.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Изкуството трябва да утешава тези, които са разбити от живота

Изкуството трябва да утешава тези, които са разбити от живота

Изкуството трябва да утешава тези, които ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 11 август 21:00ч.

Дивергенти 2: Бунтовници

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Тобаяс Итън Октавия Спенсър Джоана Рейес Джай Кортни

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей