Свързани новини

08.09.2008 12:38

Вдовиците: Адриана Фатих

Видян 7955 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна

На влизане в боянските гробища няма как да не направи впечатление, че на фона на огромната наситеност на пространството с паметници и кръстове, още по-смразяваща е площта, заета от двата минимонумента на баща и син Фатих и зелената площ, която ги отделя от „редовите“ ВИП-ове.


Убийството на емигранта с българско име Филип Найденов, отраснал и правил милионите си  в нашата страна, беше първо по рода си на булевард България посред бял ден. То последва разстрела на Илия Павлов, с когото са били близки приживе. И изпревари убийството на Емил Кюлев, извършено на броени метри от това на Фатих, но в отсрещната лента на бул. българия.


Адриана, която беше дамата на сърцето на бизнесмена с ориенталски корени, и след смъртта на своя любим продължаваше да се занимава с нещата, които правеше и преди. В полумрака на търговския център на Кемпински хотел Зографски все още именно тя държеше своя бутик Адиктед. Там представяше колекциите на малко екстравагантни френски дизайнери като Марите и Франсоа Жирбо. По наблюдения на постоянните посетители на отстоящата надалеч сладкарница на Кемпи, бутикът не бил от най-посещаваните в София и дори в хотела. Някои изброяват на пръсти твърдите и често забелязвани там клиентки, сред които неизменно се споменава името на Мая Илиева. Не е тайна, че двете жени са стари приятелки. И правят впечатление на едни от най-поддържаните в милионния град, което освен на пари, е резултат и на култура.


Случаят с Дарина Павлова е различен. Една от най-медийните фигури в българския шоубизнес до 2003 година изведнъж промени живота си, когато застана начело на фамилния тръст, поел наследството на Мултигруп.


След като бяха погасени дълговете на МГ, главно чрез разпродаване на нейни предприятия в различните области на икономиката, масовият интерес към смятаната за стопански колос на 90-те компания изчезна, а за радост на семейство Павлови – с това се поизчерпа и светското любопитство към тази фамилия.


Такова бе вниманието и към сина на Стоил Славов, чийто баща загина в атентат. Георги, с прякор Жоро Главата по едно време беше сред едни от най-обсъжданите в жълтата преса личности. Името му се свързваше повече с известни топманекенки и фолкпевици. За нейно успокоение, майка му Вера е оставена от медиите на спокойствие. Тя можеше да бъде забелязана на срещи с приятелки в елитните заведения, без да бъде подлагана на журналистически обстрел. Попада, за нейно щастие, в категорията богати, но неизвестни.


Управлението на фирмата на Славов Интерпетролеум отиде при бившия световен шампион по борба Рахмат Сукра, който пък от своя страна бе намесван от пресата, след полицейски подмятания, в скандал с Георги Илиев, преди убийството му, какъвто известният в близкото минало спортист най-категорично отрече да е имал.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци