Новият телевизионен тандем Владимир Зомбори и Боряна Братоева ще дават тон за песен, настроение и забавление в новия сезон на „Гласът на България“ - тази есен по bTV.

Свързани новини

13.06.2024 12:21

Владимир Зомбори и Боряна Братоева са новите водещи на Гласът на България тази есен по bTV

Видян 6884 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият телевизионен тандем Владимир Зомбори и Боряна Братоева ще дават тон за песен, настроение и забавление в новия сезон на „Гласът на България“ - тази есен по bTV. Двамата са истински фенове на рейтинговото музикално риалити и с огромно желание, страст и енергия ще се потопят в ролята на водещи в предстоящия бляскав и вълнуващ единадесети сезон.

„Щастлив съм, че музиката продължава да звучи със страшна сила по пътя ми и да ме среща с много интересни хора, музиканти и певци! Да съм водещ на „Гласът на България“ е забавна, но и отговорна задача и се чувствам абсолютно на мястото си тук!“, са думите на Владо Зомбори, влизайки в новото си амплоа.

„Снимките току-що започнаха, а вече успях да изпитам цялата палитра от емоции – от радост до сълзи в очите, опитвайки се да „спася“ грима си от тях“ споделя емоционално Боряна Братоева след първите си дни в шоуто. „С Влади сме приятели от години и се радвам, че именно сцената на „Гласът на България“ е първата, която ни събира професионално. Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно в новата си роля! Нямам търпение и зрителите да разберат колко як сезон ги очаква!“, продължава тя.

Актьорите са едни от най-популярните, талантливи, харизматични и разпознаваеми лица у нас, както от театралната сцена, така и от телевизионния и екран. Двамата влизат с „гръм и трясък“, и с широки усмивки в „Гласът на България“ и още с първите си стъпки на сцената вече носят нова енергия, емоция и страст.

Снимките на новия сезон на едно от най-обичаните и позитивни предавания в ефира на bTV започнаха преди броени дни, а феновете на шоуто ще се забавляват с единадесетото му издание през есента.

Едни от най-големите музикални звезди на България – DARA, Мария Илиева, ГРАФА и Иван Лечев, вече са заели местата си в треньорските кресла и са в очакване да чуят най-добрия и запомнящ се „глас на България“ за 2024-та. С нелеката задача да водят, подкрепят и балансират умело между всички на сцената, пред и зад нея, ще се „нагърбят“ обаятелните, енергични и забавни нови водещи на шоуто - Влади Зомбори и Боряна Братоева.

Всички новини за „Гласът на България“ можете да следите на glasat.btv.bg и в каналите на предаването в социалните мрежи.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни

Малко ще ви по изнервят околните

Малко ще ви по изнервят околните, но се опитайте да