Свързани новини

08.03.2011 15:30

Съдят Матеус и в Унгария

Видян 1717 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Личните проблеми на националния селекционер Лотар Матеус нямат край. Той е пред угрозата да бъде съден за втори път за по-малко от два месеца. Срещу него може да бъде заведено дело за неплатени сметки.
Оказва се че, 49-годишният Казанова от Ерланген, който е световен и европейски шампион с Бундестима, е натрупал задължения от около 10 000 евро в Унгария. Матеус бе треньор на националния тим на страната в периода 2003-2005 година, но продължил да прекарва ваканциите си там.
Съдия изпълнител вече се е заел със задачата да притисне немската легенда да се издължи. В противен случай ще бъде заведено дело срещу него. Матеус не е плащал за телефон и глоба за неправилно шофиране, отделно има и забравена сметка от хотел.
През януари в Германия Лотар бе осъден да плати 250 000 евро на стилиста Самуел Сохеби (твърде близък с бившата му съпруга Лиляна), когото нарече “Шибан афганистански негър”.
Последният шумен скандал около великия ариец бе около развода му именно с украинката. След това той влезе в жълтите хроники с новата си изгора – кипърската студентка по психология в Мюнхен – Ариадне. Сега хер Лотар е на топа на устата и с предстоящите съдбовни евроквалификации с Швейцария и Черна гора.
„Каквото и да се случи, няма да подам оставка“, обяви той онзи ден на пресконференция.


Снимка: БТА



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Не поемайте ненужни рискове

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи добри възможности да подобрите