Гледаме концерта на Лейди Гага в Max

Свързани новини

27.05.2024 09:05

Гледаме концерта на Лейди Гага в Max

Видян 826 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специалният HBO Original концерт на Лейди Гага Gaga Chromatica Ball дебютира в онлайн стрийминг платформата Max. Пред публика от 52 000 души, 13-кратната носителка на GRAMMY® и Oscar® Лейди Гага представя впечатляващо изпълнение на Dodger Stadium в Лос Анджелис по време на турнето си Chromatica Ball Tour 2022. Концертът предоставя спиращи дъха изпълнения на живо на някои от най-големите и ценени хитове на Гага, включително „Stupid Love“, „Bad Romance“, „Just Dance“, „Poker Face“, „Shallow, ” „Rain On Me” и др.


Филмът предлага изключителни моменти и интимни изпълнения на пиано, допълнени вълнуваща хореография, интензивна пиротехника и набор от емблематични сценични костюми. Това е Лейди Гага, каквато не сме я виждали досега. Нина Розенщайн, Изпълнителен вицепрезидент, HBO Programming, Late Night & Specials, споделя: „Лейди Гага е сила. Тя е артист, който се появява веднъж в живота и дава всичко от себе си, а Gaga Chromatica Ball представя безкрайния ѝ списък от таланти.


Развълнувани сме да си партнираме с нея отново за този специален концерт.“ Носителката на Oscar® и 13 награди GRAMMY® Лейди Гага е единствен по рода си артист и изпълнител. Тя достига до изключителните 87 милиона продадени албума в световен мащаб, 96 милиарда стриймвания и 516 милиона слушания в различни платформи, което я прави един от най-продаваните музиканти на всички времена. Най-скорошният ѝ поп албум, Chromatica, отбеляза нейния шести пореден албум №1 в класацията на Billboard 200™, което я прави първата жена изпълнител, постигнала това за период от десет години (2011-2020 г.). Нейното сътрудничество с Ариана Гранде за „Rain On Me“ отбеляза най-големия дебют в Spotify за 2020 г., достигайки #1 в света и САЩ.


През 2023 г. „Just Dance“ стана нейният трети сингъл с диамантен сертификат от Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка след „Bad Romance“ и „Poker Face“. Дебютният ѝ албум, “The Fame,” е №1 в Billboard Dance/Electronic класацията за всички времена с над 175 непоследователни седмици до момента. Албумът се класира на #12 в класацията на Billboard Top 200 за най-добри албуми на всички времена и е шестият албум на певица в Billboard 200™, присъстващ в класациите 319 седмици. Трябва да се отбележи, че албумът включва мултиплатинени сингли “Paparazzi” (5 пъти платинен) и “LoveGame” (3 пъти латинен).


През 2018 г. тя печели Oscar® за най-добра оригинална песен за „Shallow“, включена в саундтрака на номинирания за най-добър филм „A Star is Born“ (2018). Филмът е продуциран и режисиран от Лейди Гага, а изпълнителни продуценти са Боби Кембъл, Артър Фогъл, Джон Джаник и Стийв Бърман.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ако днес нещо ви тревожи, задайте въпросите си на правилните хора

Ако днес нещо ви тревожи, задайте въпросите си на