07.07.2024 16:50

Министърът на културата на Норвегия си показа гърдите на прайд събитие

Видян 14743 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Норвежкият министър на културата и равенството между половете Лубна Джафери е показала гърдите си на прайд събитие в Осло, където е получила наградата "Fag Hag 2024" за работата си. Противоречивата постъпка получи похвала от висшето ръководство на страната. ВИЖ ВИДЕО ТУК!

Миналата седмица Джафери участва в токшоуто Skeiv Preik ("Куиър проповед"), свързано с Прайда в Осло, където получи престижната награда, признаваща я за най-добрия покровител на педерастите.

Кадри от събитието показват министъра на сцената, който държи наградата - голяма розова панделка със златен надпис "Fag Hag". След това Джафери излага на показ гърдите си, украсени само с две каишки за зърната. Тя получава продължителни аплодисменти от публиката.

Много съм благодарна, че по време на тазгодишния прайд в Осло бях обявен за Fag Hag. Това е голяма чест", казва Джафери пред вестник "Неттависен" и добавя, че за да получи такова признание, човек трябва "да се изрази мнение и да не се взема твърде насериозно".


 Изпълнението на министъра беше похвалено от ръководителя на "Осло прайд" Йоаким Аадланд, който заяви, че това е най-доброто, на което събитието е било свидетел от години.

"Смятам, че е чудесно, че имаме министър, който влиза "навътре" и не се страхува да се изрази мнение. Никога не съм преживявал такива аплодисменти, каквито тя получи през десетте години, откакто имаме Прайд. Така че е ясно, че публиката оцени каскадата на Лубна", казва той пред вестник Dagbladet.

Министър-председателят Йонас Гахр Стор определи появата на Джафери на Прайда в Осло като "прекрасна". "Лубна е уверен, свободен и прекрасен човек, който е топло посрещан на културни събития в цялата страна", каза премиерът пред Nettavisen.


 Мария Пенчева



 


 


 


 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.07.2024 13:05

    Към каква свобода върви света с тези европейски цености пропагандирани и аплодирани от западните елити...а пък се жвалят с "Me too"...демегогията и лицемерието е 100%.

RSS

Най-нови

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Петър Мицин отпадна още в сериите на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Екшън 28 юли 22:00ч.

Леон 1994 г. ‧ Екшън/Криминале ‧ 1 ч 50 мин

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Жан Рено Леон Натали Портман Матилда Гари Олдман Норман Стансф

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.