11.10.2008 10:53

Вили Марковска пробила със стриптийз

Видян 13546 пъти | Коментари 0
Гласували 7 рейтинг: 3.2857
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младата актриса Виолета Марковска, която е една от фаворитките на журито в Dancing Stars следва в НАТФИЗ. Красавицата май има стаж в кършенето на снага, тъй като показа завидна пластичност и танцувални умения в шоуто. От къде Вили притежава тези качества?


След известно проучване, успяхме да разберем предисторията на нейния талант.


До СЛАВА стигна пикантна информация за студентския живот на девойката, станала известна след главната си роля като проститутка във филма Шивачки.


Да започнем първо от приемането й в театралната академия. Вили буквално се набила в очите на комисията. На третия кръг от кандидатстудентския изпит тя се развихрила пред журито, и то по доста дързък и провокативен начин. Облечена, или по-скоро съблечена само по жартиери, гарнирани с шал от пера, високи токчета и бастун, младата надежда направила истински стриптийз, разказват очевидци! След което я приели да учи за актриса.


Как реагирала майката на Марковска? Според свидетели тя не само я подкрепила, но споделила, че би толерирала всяка проява на дъщеря си в името на успеха, независимо докъде би стигнала с действията си.


Въпреки невинното си изражение, сладката Вили съвсем не се държала като девица. Гъвкавостта, която демонстрира в Dancing stars придобила в НАТФИЗ, но по коридорите. Очевидци твърдят, че разкрепостената студентка се разтягала като гимнастичка навсякъде! Не пропускала място и възможност да вдигне крака и да изпъва мускули и жили по стени, маси, парапети! „Чекне се постоянно – това е любимото й нещо! Няма човек от академията, който да не е видял бельото й!“, разказват натфизчии.


След като разяснихме на какво се дължат добрите физически възможности на новоизгряващата звезда, идва ред да обърнем внимание и на фината й фигура. Нейни състуденти споделят, че дълги периоди от време се подлагала на диета с кисело мляко. Цели седмици карала единствено на млечния продукт.


Освен всичко друго, госпожица Марковска не била на ти с елементарни хигиенни навици. Като пример, запознати посочват това, че гасяла цигарата си с плюнка. Също така, не изхвърляла боклуците, които правела след хранене – обелки и опаковки се трупали като пирамида около нея. А по време на смените в НАТФИЗ, когато студентите се редуват да почистват сцената, тя категорично отказвала да го прави.


Какво се крие зад лъскавата обвивка и детската усмивка на чаровницата? Какво е положението в тънката част е следващият въпрос, който логично изниква?


Според запознати Вили е имала сериозна връзка с около 7 години по-голямо от нея момче. То често я взимало от училище. Дали любовта между тях обаче продължила, не е ясно, но преди почти година актрисата се появи публично на светско парти в компанията на доста по-възрастен и видимо заможен господин. По-конкретно – тя правеше компания на Ерик Уотсън, който пристигна у нас за изложбата на Мерилин Монро. Влязла ли е Виолета Марковска в клишето „красавица с чичко-паричко”? Изводите оставяме на вас!


Личният живот на новата звезда не бе подминат и от екипа в Dancing Stars. За връзка между нея и партньора й Атанас намекнаха дори водещите Радост и Тодор Колев. Тя пък от своя страна, нито отрече, нито потвърди!



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева