22.07.2015 16:07

Веселина подкара Lamborghini

Видян 1284 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В разгара на лятото Веселина представя новата си песен „Следващият“. Видеото към нея можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ и в официалните канали на медията в YouTube и vbox7.


 


След успеха на предишното си парче „Една причина“ изпълнителката на Diapason Records избра да работи и със същия екип – композитора Мартин Биолчев и текстописеца Йордан Гергов. „Получих много позитивни отзиви за предишната си песен и сега се доверих на мнението на моите фенове, които настояваха да направя песен в подобен стил. Много се надявам „Следващият“ да се хареса също толкова“, сподели фолкдивата.


 


Видеото носи много лятно настроение. Заснето от екипа на Front Line Cinema в комплекс Fun Sport. В част от кадрите певицата е край басейна и там демонстрира перфектната си физика. „Старая се да поддържам добра форма. Ходя редовно във фитнес залата, защото смятам, че макар и пеенето да е на първо място, външният вид е от голямо значение за един артист.“, каза Веселина.


 


В лентата певицата показва и отлични шофьорски умения, управлявайки луксозно жълто Lamborghini. „Усещането беше невероятно! Аз съм любителка на мощните коли и се радвам, че имах възможността да изпробвам какво е чувството да си зад волана на такъв автомобил. “, сподели изпълнителката.


 


За стайлинга във видеото „Следващия“ Веселина отново се доверява на Ива Атанасова. Гримът е дело на Цецо Андреев, а косите – на Ивайло Колев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв