Свързани новини

13.05.2020 12:00

В страната няма нито един починал директно от Ковид 19

Видян 6333 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     "В страната няма нито един починал директно от коронавирус" , коментира доц. Атанас Мангъров, началник на детското отделение в Инфекциозна болница София, предаде БНР.


Доц.Мангъров  поясни, че починалите досега 93 души, за които се съобщава, че са от коронавирус, не е така, защото всички те са били със сериозни  други заболявания.


"Може да са починали от тези заболявания и с коронавирус, но не и само от него. "Тези 93 починали, ако не бяха изследванията, нямаше и да ги усетим." А за тези 40-50 души, които с а в интензивни сектори, той отбеляза, че" това го има през цялата година, а с грипоподобни симптоми са от няколкостотин до хиляди."


Затова според доц.Мангъров, за времето на коронавируса", в страната нищо особено не се случи". Според него от обявяването на пандемията и досега, "не са положени усилия, за да се разбере точно какво се случи."


За разногласията си с НОЩ и ген.Мутафчийски, доц.Мантгъров обясни, че това се е случило, защото у нас са приложени модели от вън от хора, които не са запознати със ситуацията у нас, а съобщаването за опасност от хиляди заразени и починали, хладилници и др. нарече „неадекватно.  Разбира се ,беше за доброто на хората, но можеше да се изследва и след това да се взимат решения."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.05.2020 20:24

    Мутрокрацията се е разтреперала от страх заради утрeшния митинг (14.V.) от 12:00 часа пред Народното събрание - подгониха и д -р Пламен Пасков, по донос от бургаска бръснаро-фризьорка: Пламен Пасков 86.7K subscribers #НароднаМедия #АнтиСМРАД #ЗдравРазум Доноси и полицейски обяснения 35,570 views •May 13, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=vp2MUXjowRg

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се чувствате малко изолирани или неразбрани от другите

Днес може да се чувствате малко изолирани или