Свързани новини

07.12.2020 13:12

Всички над 40 г. да се ваксинират срещу COVID-19: Проф. Коста Костов

Видян 1485 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мотивирам всички над 40 години, особено над 50 години, да се ваксинират срещу COVID-19. Това заяви проф. Коста Костов, който е пулмолог в УМБАЛ "Св.Анна", по Нова ТВ. "Аз ще се ваксинирам, защото съм убеден в безопасността на някои от ваксините. Имам едно условно "да" обаче за ваксинирането на по-младите контингенти, например тези под 40 г., защото те имат достатъчно силен имунитет, добра защита, а някои от тях тепърва ще създават семейства и ще раждат деца", каза още той.



Д-р Костов допълни: "Нека те да разчитат по-скоро на имунитета си и да вземат индивидуално решение с лекаря си", каза още той.



Относно масовото тестване за COVID-19, той коментира. "Това е необходимо, за да имаме експертиза на епидемията. Към момента ние нямаме такава. Вижте какво правят страните, които имат невероятен успех с епидемията – те не се колебаят да тестват населението".





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 ало ало 07.12.2020 15:45

    Щом и професорите се включиха в играта на политиците освен търговци на здраве станаха и политически подлоги. Не стига, че сме най-бързо изчезващата нация, ами искат още по-скоро да ни свършат. Ваксини /истински с поне 5 годишни изпитания/ се слагат на здрави, а не на болни хора. А у нас управляващите поболяха народа с нищетата и липсата на здравеопазване

  • 001 Проф. Коста Костов: 07.12.2020 13:53

    "Аз ще се ваксинирам, защото съм убеден в безопасността на някои от ваксини“. Тези под 40 г., имат достатъчно силен имунитет, добра защита, а някои от тях тепърва ще създават семейства и ще раждат деца", ето защо те могат и да не се ваксинират сега, а другите кучета ги яли, те така и така са пътници“ каза още Д-р Костов !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог