11.05.2009 15:04

СДС внася жалба до ВАС за регистрацията на СДС

Видян 1777 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес ще бъде внесена жалба до Върховния административен съд срещу регистрацията в ЦИК на СДС на Пламен Юруков, заяви Мартин Димитров на брифинг на „Синята коалиция“, предаде БГНЕС.


Тази седмица ще видите първите данни, че страната влиза в рецесия, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов. Той допълни, че десните с тревога наблюдават как се усилва кризата в България и как последните ресурси в страната се разходват в неправилна посока. Валутният борд, според него, в следващите месеци ще бъде изправен пред голямо изпитание, а двата дефицита - на платежния баланс и на бюджета - фактически ще изправят страната пред тежки рискове.
Макропоказателите на България се влошават е позицията на Мартин Димитров. В скоро време, ако се запази негативната тенденция, граждани и фирми няма да могат да погасяват и плащат кредитите и сметките си, ще има уволнени хора и бум на безработицата. Това, според него, ще мотивира хората да гласуват за промяната.
Антикризисният план Станишев се проваля, заедно с това се проваля и претенцията на БСП да управлява, заяви Костов. В този смисъл се отваря път за алтернативата. Позицията на лидерите на „Синята коалиция“ е, че трябва да се вземат спешни мерки, за да се съкрати разходната част на бюджета, да се намалят спешно осигурителната тежест, да се спрат големите инфраструктурни проекти, особено тези, които засягат периода след 2009 г., както и неразумния план за строителството на АЕЦ „Белене“. „Колата е тръгнала по нанадолнището и ще падне в пропастта“, определи ситуацията в страната Мартин Димитров.
Срещу опита да се приватизира СДС се изказа и водачът на листата за европарламент Надежда Михайлова. Тя заяви, че няма да приеме да води петата колона на ДПС в демократичната общност, като визираше опита на Пламен Юруков да легализира и реализира плановете си.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес бъдете предпазливи в контактите с непознати

Днес бъдете предпазливи в контактите с непознати.