Кандидатът за спортен министър и, както вече писахме, съпруг на олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева – Борил Кръстев е характерен пример за изпадане от рамката.

Свързани новини

13.12.2022 14:42

Проекто спортният министър: приемчик в автосервиз

Видян 3005 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всяко правило си има изключения. В експертния проекто кабинет на проф. Габровски също е така.


Кандидатът за спортен министър и, както вече писахме, съпруг на олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева – Борил Кръстев е характерен пример за изпадане от рамката.


Завършилият транспортни специалности в Русенския университет основно е познат като приемчик - простете за русизма (не идва от Русе, а от руски език)в представителни автосервизи. Той е работил във фирмените центрове на две известни марки. Едната е селективна, а другата е по-народна. И двете са европейски, но няма да им правим реклама.


След това временно е останал без работа.


Всяко зло за добро! Явно това му е отворило време и да се кандидатира за депутат на изборите, и да започне следдипломна квалификация по бокс в Националната спортна академия. И също така му е проправило пътеката към кандидатурата за министерското кресло, защото така е съчетал влизането си в две сфери едновременно – на политиката и на спорта.


Всъщност постът, за който е номиниран в експертния кабинет е доста важен за честта на страната, тъй като 2023 г. е предолимпийска и заради това е доста съществена. Поради тази причина не бива да се подценява кой ще бъде начело на спорта, коментират експертите с опит.


Илиян Костадинов


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 жалка палячовщина 13.12.2022 18:49

    Герберската подлога Габровски успя да шашне целокупното население с безумния си избор за министри, голяма част от които компрометирани от управлението си в миналото. Наред с редица други професори Мутрата успя да омаскари и Габровски. Ама кой каквото си направи, друг не може

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сутринта ще Ви води любопитството

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Сутринта ще Ви води любопитството и желание за