20.06.2024 14:25

Чакаме оставката на зам.-кмета по транспорт, след като и ВАС потвърди некомпетентността му: Иван Таков

Видян 1967 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Чакаме оставката на заместник-кмета по транспорт на Столична община Илиян Павлов, след като и Върховният административен съд потвърди некомпетентността му. Това заяви Иван Таков, председател на Постоянната комисия по транспорт и пътна безопасност и на групата на Местна коалиция "БСП за България" в СОС.


"Очакваме тази оставка незабавно, допълни той. - Това е един от начините той да понесе отговорност за всичките безобразия, които сътвори заедно със "Спаси София" в центъра на столицата. Арогантното високомерие и самонадеяността им струват на столичани над милион лева. Управлението на София не е училище за ентусиазирани начинаещи момчета, които си правят експерименти на гърба на близо два милиона души в града. Те са избрани, за да работят така, че да улесняват живота на гражданите, а не да го затрудняват и възпрепятстват".

Според Иван Таков необмислената и неподготвена реорганизация на движението по улиците и булевардите около НДК трябва незабавно да бъде отменена. "Върховният административен съд не дава предписание какво да бъде направено оттук-нататък, затова сега СДВР трябва да разпореди връщането на старата организация на движение, коментира председателят на Комисията по транспорт и пътна безопасност в СОС. - Това, разбира се, още ще оскъпи грешката на ПП-ДБ-СС в СОС. Надявам се, че и компетентните органи ще си влязат във функциите, за да може похарчилите напразно общински ресурс да си понесат съответната отговорност".

Според Иван Таков, мерките срещу лъжите на заместник-кмета и на "Спаси София" трябва да бъдат сериозни, тъй като те са си позволили да работят на инат не само срещу органите и правилата на общинската власт, но и срещу гражданите. "За съжаление, нищо не може да компенсира тревогите, нервите и неудобствата на хората, които седмици наред протестираха в центъра на София", завърши Иван Таков.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог