Това е една стъпка напред на политическите партии да започнат да мислят за споделената отговорност

Свързани новини

27.08.2024 12:08

Част от министрите са на Радев, браво за споделената отговорност: Борисов

Видян 1022 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не може да ме зарадва днешния ден, защото служебният кабинет би трябвало да е някакво извънредно събитие, а то стана като "добър ден". Това е провал на политическата класа.


Президентът Радев и служебният премиер Главчев заслужават поздравления поне за споделената отговорност за съставянето на това правителство. Част от министрите най-вероятно са дадени от президента, но аз не съм като колегите от ПП-ДБ, които казват за всеки, че е лош, защото не е предложен от тях. Тези двама държавници бяха над ситуацията и успяха да съставят кабинет.


Днешната Конституция е направена за високоинтелигентни, сериозни и системни политически партии. Ако има такива, няма да има проблем с приетата Конституция.


Тези, които я приехме, трябва сега да бъдем на висотата си и да защитаваме това, което сме приели. Не съжалявам за "сглобката", защото това беше добро време за България с всичките му слабости. След вчерашното посещение на Костадинов в Москва се изключват всякакви варианти за бъдеща работа с колегите от Възраждане.


Кандидатът на ГЕРБ за еврокомисар ще е Екатерина Захариева. Не сме закъснели чисто фактологично, но сме закъснели с 3.5 години, защото превърнахме България в страна, с която никой не се съобразява. Онези, които излизаха на площада, направиха една разпиляна държава, която 7-ми път не може да излъчи правителство и служебни министри, които никой не познава. 4 години хаосът продължава и ще продължи занапред, защото не виждам някой да си е взел поука", това заяви в кулоарите на парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. 




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

11 от 24: Без кворум при Доган на

11 от 24: Без кворум при Доган на "ЦОБ", пада в съда

11 при необходим кворум от 17 са били ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби