26.01.2009 12:28

Миков: "Танов е бозайник, който се храни дълго време от това тяло, което ръфа сега"

Видян 2073 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това е изказване на един бозайник, който дълго време се е хранил от това тяло, което ръфа сега. Така министърът на вътрешните работи Михаил Миков коментира думите на бившия директор на ГДБОП ген. Ваньо Танов, който вчера заяви, че МВР е в будна кома, предаде БГНЕС.


Оставката нито на този пост, нито на друг, не е проблем, каза Михаил Миков в отговор на въпрос какви действия ще предприеме във връзка с изтичащия утре срок, който протестиращите дадоха за неговата оставка. Той и колегата му–министърът на образованието и науката Даниел Вълчев посетиха столичното 7-мо РПУ в Студентски град. Вътрешният министър коментира, че не му е останало време да обмисли варианта с оставката си. По отношение на продажбите на сим-карти от мобилните оператори без договор, Михаил Миков обясни, че има внесен проект, който се обсъжда в Народното събрание. Мисля, че анонимните сим – карти са въпрос, който трябва да бъде решен законодателно в разумни срокове, допълни Миков. Той каза още, че разчита на разбиране от страна на мобилните оператори по отношение на проблема.
Няма да коментирам нищо преди да приключи проверката, каза по повод инцидента със загиналия в 4-то РПУ 60-годишен мъж по време на протестите през изминалата седмица. Според Миков въпросът за медицинската експертиза по случая е въпрос на досъдебното производство, което извършва прокуратурата. По отношение на случая с чеха Никола Молчан обвинен в убийството на чешки бизнесмен, вътрешният министър припомни, че все още е в досъдебното производство. „Ако има постъпила жалба ще бъде и образувана проверка по случая“, каза още вътрешния министър. БГНЕС припомня, че Никола Молчан беше освободен миналата седмица.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 14 юли 21:00ч.

Странният случай с Бенджамин Бътън

Режисьор: Дейвид Финчър
В ролите: Брад Пит Бенджамин Бътън Кейт Бланшет Daisy Тараджи Хенсън Куини

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Ceгa eмoциитe ви ca бaлaнcиpaни

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ceгa eмoциитe ви ca бaлaнcиpaни, възпpиeмaтe вcичĸo, ĸoeтo ce cлyчвa