Свързани новини

02.01.2021 07:00

2021: Нумерологичният хороскоп

Видян 8447 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Родените под знака на числото 1 като премиера Борисов (роден на 13 юни – 13.06 или 1+3+0+6=10=1+0=1), като Слави Трифонов, като Лили Иванова ще имат лична година 6 (събираме цифрата на 2021, която е 5 с тяхната лична 1). Най-общо тя е свързана с успех в любовта или хазарта, но с тежки проблеми с много близки хора. Критични месеци на сътресения и завършване на фази за тях са март, когато трява да имаме парламентарни избори и декември, май, когато ще се разделят с нещо важно, август, а също октомври, когато е президентският вот.
Родените под знака на 2 ще имат трудна година 7. В нея нищо не е, каквото изглежда. Нито доброто е толкова добро, нито лошото е толкова лошо. Изобщо, поредна година на проверка в навечерието на следващата 2022 г., която за тях трябва да бъде най-добрата, поне финансово, от 9-годишния цикъл.
Родените под знака на числото 3 ще имат точно такава година – Осмица. През нея ни се дават най-големи финансови постъпления, но тя минава под мотото: Почукай и ще ти се отвори – тоест, нищо не пада наготово, трябва да го търсим, за да си го вземем. Поради силния Сатурн обаче, тази година може да бъде и Лабиринт – лутаме се и тъкмо мислим, че излизаме на светло, трасето рязко завива и се оказваме отново на крив път. Ако е така, поне следващата година е 9 и с нея завършва труден цикъл.
Родените под знака на 4 като Джо Байдън (20 ноември или 2+0+1+1=4) завършват 9-годишен период. Ако са се представили добре, годината им носи слава и пари, ако не е бил добър цикълът – емоционални сътресения. Това е година на финал във всеки смисъл на думата, на довършване. Принципно, не е добра за старт, какъвто най-вероятно Байдън ще има като президент на САЩ на 20 януари. Хубавото е, че поне месецът му при датата на инаугурацията е 1, който пък е символ на начало, а денят е 3 – в светлините на прожекторите, но вибрациите на годината винаги са по-важни.
Родените под знака на 5 като Ахмед Доган ще имат свеж старт под знака на Единицата. За тях е приключил цикъл между 2011 и 2020 г. – за реалния лидер на ДПС той беше най-силния финансов и „инфлуенсърски” в цялата му кариера, а


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Мишо Първанов 02.01.2021 16:05

    Анонимен, всичко е чудесно обяснено, на никого не е спестено нищо от доброто и лошото, ти какво искаш? Имаш ли изобщо някаква представа от нумерология? Известните личности са дадени като пример, за да бъде по-интересно за всеки да види кое число е и да си прави изводи. Да бъде предупреден кога да чака трудности и късмет. Аман от коне с капаци

  • 002 Петя Пенчева 02.01.2021 16:00

    Анонимен, ти четеш ли на български: за всички пише и трудното - за Борисов като гледам "критични месеци на сътресения", и доброто. Това са числа.

  • 001 Anonimen 02.01.2021 11:26

    Значи за Борисов, Доган, Пеевски и Фандъкова годината ще е мн.добра, а за Корнелия Нинова лоша....глупости на таркалета

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей