28.11.2010 16:31

30 бона от Кремиковци за кръга Монтерей на месец

Видян 2627 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В шоуто Карбовски: Директно шефът на Агенция Митници генерал Ваньо Танов заяви, че разчита на премиера Бойко Борисов при евентуална разработка срещу него.


“Да, искам да ме проверяват и не се притеснявам. Аз познавам характера на премиера - пет години съм работил заедно с него и знам, че той е човек, който винаги се съмнява и винаги иска да проверява нещата”, каза той.


Ген. Танов допълни, че вероятно Алексей Петров е направил запис на срещата между Румен Петков и братята Галеви на басейна Спартак: “Мисля, че това е притеснението на г-н Румен Петков – дали някой от тях не е записал разговора. И ако някой е в някаква зависимост, то точно Румен Петков е в зависимост – защото винаги ще има усещането, че може да се е случило това...Той не говори нищо конкретно за тази среща, защото се страхува в един момент да не каже нещо и те да извадят какъв е бил разговора.”


Митничар №1 каза, че има данни за финансиране в миналото на всички партии от отчисления от митниците – и за Иван Костов, и за Сергей Станишев, и за Симеон Сакскобургготски: “През цялото това време се е събирало и е имало движение на парични потоци към партиите... Аз мога да твърдя за периода от 2000 г. до 2009 г. - със сигурност винаги са се събирали пари. Митничарите нямаше да бъдат безнаказани... Те и в митниците така са назначавани - Цайса е бил пратеникът вътре в митниците, който трябва да организира тази дейност. Изпратен е тогава с ходатайството на Петко Сертов. Изпратен е те да си имат представител в митницата – и ДАНС, и БСП.”


Ген. Ваньо Танов цитира конкретен пример за такива отчисления: “Това, което се случваше в Кремиковци, на митническото бюро – месечно по около 30 000 лева. Специално тези отчисления бяха за едни възрастни хора, които обичат да се събират вечер и да коментират в едно известно заведение – кръга Монтерей.”


В студиото на Карбовски: Директно ген. От ДСБ Атанас Атанасов пък заяви, че бившият главен прокурор Никола Филчев сам си е организирал Филчев гейт, а офицерите, които са участвали, в момента са в обкръжението на президента Георги Първанов.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Днес не допускайте колебания на работното място

Днес не допускайте колебания на работното място, ако