28.11.2010 16:31

30 бона от Кремиковци за кръга Монтерей на месец

Видян 2615 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В шоуто Карбовски: Директно шефът на Агенция Митници генерал Ваньо Танов заяви, че разчита на премиера Бойко Борисов при евентуална разработка срещу него.


“Да, искам да ме проверяват и не се притеснявам. Аз познавам характера на премиера - пет години съм работил заедно с него и знам, че той е човек, който винаги се съмнява и винаги иска да проверява нещата”, каза той.


Ген. Танов допълни, че вероятно Алексей Петров е направил запис на срещата между Румен Петков и братята Галеви на басейна Спартак: “Мисля, че това е притеснението на г-н Румен Петков – дали някой от тях не е записал разговора. И ако някой е в някаква зависимост, то точно Румен Петков е в зависимост – защото винаги ще има усещането, че може да се е случило това...Той не говори нищо конкретно за тази среща, защото се страхува в един момент да не каже нещо и те да извадят какъв е бил разговора.”


Митничар №1 каза, че има данни за финансиране в миналото на всички партии от отчисления от митниците – и за Иван Костов, и за Сергей Станишев, и за Симеон Сакскобургготски: “През цялото това време се е събирало и е имало движение на парични потоци към партиите... Аз мога да твърдя за периода от 2000 г. до 2009 г. - със сигурност винаги са се събирали пари. Митничарите нямаше да бъдат безнаказани... Те и в митниците така са назначавани - Цайса е бил пратеникът вътре в митниците, който трябва да организира тази дейност. Изпратен е тогава с ходатайството на Петко Сертов. Изпратен е те да си имат представител в митницата – и ДАНС, и БСП.”


Ген. Ваньо Танов цитира конкретен пример за такива отчисления: “Това, което се случваше в Кремиковци, на митническото бюро – месечно по около 30 000 лева. Специално тези отчисления бяха за едни възрастни хора, които обичат да се събират вечер и да коментират в едно известно заведение – кръга Монтерей.”


В студиото на Карбовски: Директно ген. От ДСБ Атанас Атанасов пък заяви, че бившият главен прокурор Никола Филчев сам си е организирал Филчев гейт, а офицерите, които са участвали, в момента са в обкръжението на президента Георги Първанов.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Очаква ви един силно енергетизиран ден

Очаква ви един силно енергетизиран ден, от вас зависи