01/02
18.09.2019 17:00

Апликацията EVA Postbank дава отговор на въпроси за придобиването на Банка Пиреос България

Видян 1385 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

EVA Postbank е първото мобилно банково приложение у нас с функция „live chat“, създадено специално по повод придобиването на Банка Пиреос България, в полза както на клиентите от Банка Пиреос в процеса на присъединяване, така и на настоящите клиенти на Пощенска банка.Модерната интерактивна апликация, без аналог на пазара, е част от стратегията на Пощенска банка да подобрява и надгражда дигиталните решения, които предлага.


EVAPostbankeвиртуален съветник, който живее в телефона на клиента и може да съдейства с отговори на най-често срещаните въпроси по ползването на продукти и услуги от банката, свързани с обединението на двете банки, най-близки офиси и банкомати и др. За повече информация ЕVAPostbank насочва клиентите да се свържат с експерт от банката, посредством функцията „livechat“.


„В момента сме в процес на юридическо и оперативно обединение с Банка Пиреос България. Тази последна стъпка е важна не само за нас, но и за клиентите на Банка Пиреос. Точната и навременно предоставена информация за промените като цяло и за продуктите, е съществена част от нашите усилия да направим този процес по-улеснен и удобен за тях, а новото мобилно приложение EVA Postbank е един от инструментите, с които разполагаме“, коментират от Пощенска банка.


С EVA Postbank клиентите на Банка Пиреос България ще могат по най-удобния и бърз начин да се информират 24/7 за най-често задаваните въпроси – от промяна на IBAN, промени по продукти и услуги, до съвети за ежедневно банкиране.


Уникалната апликация е изключително полезна и за настоящи клиенти на Пощенска банка. Тя им предоставя синтезирано информация за продуктите и услугите, които банката предлага, кредитни калкулатори с възможност за онлайн кандидатстване, както и полезни съвети, в случай че клиент изгуби банковата си карта, ако тя е задържана от банкомат, ако забрави потребителското име или паролата за интернет банкирането си, ПИН кода на своята дебитна или кредитна карта и др. За първи път в банково приложение клиентите имат възможност и да се обърнат в чат на живо (livechat) към консултант от Пощенска банка.


„Анализът ни показа, че хората предпочитат да бъдат консултирани онлайн. През последните години в нашата банка двойно се увеличи съотношението на извършени операции в онлайн среда спрямо тези в клоновете. Затова през 2018 г. пуснахме първия банков кредитен чатбот у нас – EVA (Electronic Virtual Assistant), който предоставя полезна информация в приложението Facebook Messenger. Отчетохме средно на ден по повече от 100 разговора на потребители с чатбота EVA. Този тип виртуални асистенти са водещ избор за хората, които търсят бърз, лесен и неформален контакт с банката си 24/7“, допълват още от Пощенска банка.


Приложението EVA Postbank е създадено за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено безплатно от Google Play и App Store.


 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се опитате да запазите в тайни истинските си мотиви

Ще се опитате да запазите в тайни истинските си мотиви