01/02
08.02.2019 10:30

България Ер удължава промоционалната си кампания за Свети Валентин

Видян 1055 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поради големия интерес и неспиращите запитвания националният превозвач „България Ер“ удължава промоционалната си кампания „Небе от любов“, която инициира по повод деня на влюбените. До 15 февруари включително всеки, който закупи самолетен билет по една от всички директни дестинации на авиокомпанията, може да резервира втори билет за същия полет с от 30 до 50% отстъпка.


Средлиниите, по коитонамалениятасанай-големизавторидвупосоченбилет, саВиена, Милано, Москва, Франкфурт, Мадрид и Берлин. Повече подробности за промокампанията и условията й може да откриете на www.air.bg.  Междувременно, като допълнителен комплимент за пасажерите си, „България Ер“ подготви и специални разписания до някои дестинации, за да може всеки, който пожелае да отпразнува 14 февруари в някои от най-романтичните европейски градове, без да се налага да си взима много отпуск от работните ангажименти. Националният превозвач предлага полети от София Прага, Виена и  Амстердам на 14 февруари, с връщане на 17 февруари (неделя). За по-кратък Свети Валентин уикенд авиокомпанията удобни възможности за полети до Франкфурт, Берлин, Рим, Милано на 15 февруари (петък), с връщане на 17 февруари.


За повече информация относно полетите и за резервация на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на тел. +359 2 402 0400 и e-mail: callFB@air.bg. Билети могат да бъдат резервирани и в офис на авиокомпанията, както и през агентската мрежа.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще общувате активно с колеги и познати


Днес ще общувате активно с колеги и познати. Споделете