Красимир Каракачанов

Свързани новини

03.06.2024 10:36

Българският интерес не е война между Русия, ЕС и НАТО, а мир, сътрудничество и икономически просперитет: Каракачанов

Видян 407 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Орбан спря ултралибералите в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем в България и Европа
България и Унгария в исторически, а и в съвременен план имат много общи неща. Това, което днес ни различава, е, че на власт в България са ултралиберални правителства, командвани от посолството, които обслужват всичко друго, но не и българския национален интерес. Те са толкова заслепени от идеологията си, че отказват да видят истината такава, каквато е, написа лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов във „Фейсбук“.


Войната е най-голямото зло, което може да ни се случи и въвличането ни в нея би било пагубно. Към война ни бута именно ултралибералният управляващ европейски „елит“, пише Каракачанов и посочва, че унгарският премиер Виктор Орбан е един от малкото, който назовава нещата с истинските им имена и затова е сатанизиран. Политиката, която води, е в посока трансатлантическа коалиция на мира, оглавявана от европейските патриоти и консерватори и Доналд Тръмп като президент.


От ВМРО винаги сме защитавали българския интерес, ще го правим и занапред. Категорични сме, че българският интерес не е война между Русия, ЕС и НАТО, а мир, сътрудничество и икономически просперитет, категоричен е лидерът на ВМРО.


Войната е интересът на ултралибералните глобалисти, които са тръгнали да правят нов световен ред. В него доминират джендър идеологията и унищожението на християнските, семейни и национални ценности, посочва той.
Орбан ги спря в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем в България и Европа, заявява Красимир Каракачанов.


Цялата позиция на Каракачанов:


България и Унгария в исторически, а и в съвременен план имат много общи неща. Това, което днес ни различава, е, че на власт в България са ултралиберални правителства, командвани от посолството, които обслужват всичко друго, но не и българския национален интерес. Те са толкова заслепени от идеологията си, че отказват да видят истината такава, каквато е.


Истината, че войната е най-голямото зло, което може да ни се случи и въвличането ни в нея би било пагубно. Към война ни бута именно ултралибералният управляващ европейски „елит“.
Премиерът на Унгария Виктор Орбан е един от малкото, който назовава нещата с истинските им имена и затова е тежко сатанизиран от развилнялата се в ЕС и България ултралиберална върхушка.
Ето какво каза вчера Орбан: „Преди Първата световна война Европа е била господар на света, след Втората световна война тя вече не е господар на себе си, завладяна от чужди империи на Запад и Изток, сега свирим втора цигулка. При сегашното положение на нещата, след още една война Европа няма да бъде в оркестъра, който определя ритъма на света, ако изобщо има такъв оркестър.“


Прав е Орбан. Аз бих добавил, че ако има такъв европейски оркестър, вероятно той ще бъде доминиран с инструменти от Афганистан и Близкия изток, защото Европа е залята от мигранти.


Война на територията на Европа би била пагубна не само за страните от ЕС, но и за Русия. Русия се намира в Европа и поредното съсипване на нашия континент наистина ще ни направи трета ръка хора. Всички ще бъдат губещи. Дали се харесва това, или не на ултралибералните ястреби и глобалисти във Вашингтон и Брюксел, Русия е в Европа и ще остане там. От тази война Русия излиза по-силна и консолидирана, а Европа икономически и политически се самоунищожава.


Затова ЕС и Русия трябва да намерят начин за помирение. Не може да ни обясняват, че мирът е невъзможен. Европа има нужда от мир с Русия и икономически просперитет, а не от взаимно унищожителна война.
Рецептата на Орбан е трансатлантическа коалиция на мира, оглавявана от европейските патриоти и консерватори и Доналд Тръмп като президент.


От ВМРО винаги сме защитавали българския интерес, ще го правим и занапред. Категорични сме, че българският интерес не е война между Русия, ЕС и НАТО, а мир, сътрудничество и икономически просперитет. Войната е интересът на ултралибералните глобалисти, които са тръгнали да правят нов световен ред. В него доминират джендър идеологията и унищожението на християнските, семейни и национални ценности.
Орбан ги спря в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем в България и Европа.


Неплатена форма
 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Имате нужда от повече активност

Имате нужда от повече активност, но е добре да я