Свързани новини

25.09.2020 09:24

Бойко, нали до 13 юни щеше да е готов газопроводът: Слави

Видян 5670 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

           "Само аз ли имам чувството, че живеем в тъп виц? Вчера Бойко Борисов летя с хеликоптер и се хвали пред някакви саудитци с „Балкански поток“, който е „Турски поток“ и „е хубав, ама не е готов“. Повтарям – не е готов. Не знам с какво точно се хвали министър-председателят, но тоя „Балкански поток“, който в България трябва да е с дължина 485 километра, щеше да е готов най-късно до 13 юни. Щото се строи по 5 километра на ден. Така излъга в началото на годината самият Борисов. И аз ви казах, че лъже. Още тогава сметнах, че ако се стори по 5 километра на ден, до 13 юни България ще има газопровод не от 485 километра, а от 1200 километра. И се усъмних, че явно се строи на зиг-заг. Със строителство от по 5 километра на ден, днес България трябва да е построила газопровод с дължина 1710 километра. При нужни 485 километра. Излиза, че великият строител Бойко Борисов трябва да е построил не само българската част, но да е построил и газопровода в Сърбия и Унгария, да е стигнал възможно най-крайната точка на газопровода – хъба в град Баумгартен в Австрия и смело да строи тръбата напред към дома на Ангела Меркел в Германия. “Дискавъри” трябва да снимат това. Днес новия тъп виц на Борисов е, че дронът на президента, който снима в спалнята му всъщност не било дрон, а “прекрасна госпожа”. В Деня на българската независимост главният прокурор излезе с поздравителен адрес в туитър като обяви, че на 22 септември 1908 г. България е станала "първата национална държава в ЕС". Европейският съюз е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimenзоро 26.09.2020 21:47

    блестящо! браво Слави!

  • 003 Anonimen 25.09.2020 23:31

    това и аз мога да го напиша.Разликата е,че моите думи никой няма да ги публикува,а приликата-че и на него,както и на мене-никой не обръща внимание.

  • 002 Anonimen 25.09.2020 13:21

    В цялата 13-вековна и повече история никога не е имало по прост управляващ.Най бедната и корумпирана страна в ЕС-какво да говорим повече?Чекмеджето му пълно с пари, той сам с изявленията си признава , че е истина-никой не пита чий са парите, плащани ли са данъци и т.н.Спяща прокуратура, съдебна власт.Да не говорим за Мишо бирата, Ваньо Танов и т.н.Но по прости и загубин са тези , който са гласували за негДебилите преобладават у нас-това е основния извод.

  • 001 Anonimen 25.09.2020 10:37

    BRAVO!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни