28.06.2024 10:29

Да се разсекрети позицията на България за срещата на НАТО: Борисов

Видян 1910 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Народното събрание още не може да стартира работата си, а колегите от ПП искат да правят промени в антикорупционната комисия. Как ще минат техните предложения след като няма постоянни комисии в парламента?!


Няма да се учудя Васил Терзиев да си тръгне сам от поста. Всеки ден виждаме как в София освен хаос, няма нищо друго. Няма нито една търгувана поръчка, това означава, че няма да се случи нищо и през следващата година. Кметовете на ПП/ДБ, освен че провалят градовете си, не спазват и закона.


Риск е да предлагаш партийни членове за шефове на неутрални институции. Помните, че застанахме зад Димитър Радев за шеф на БНБ, който дойде от Международния валутен фонд.


Позицията за Срещата на върха на НАТО е въз основа на решенията на Народното събрание-помощта за Украйна, декларации, които заедно сме приемали с ПП/ДБ и ДПС. Не знам причината защо Радев е отказал да води делегацията. Аз знам, че когато съм бил във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, пред камината, виждал съм шефовете на департаменти, посрещали са ме с топовни салюти", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.







Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец