Той припомни, че Министерството на електронното управление е удостоверило машините за първи път пред представители на политическите партии и неправителствени организации.

Свързани новини

12.06.2024 14:40

Да се състави редовно правителство възможно най-бързо: Главчев

Видян 399 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Той припомни, че Министерството на електронното управление е удостоверило машините за първи път пред представители на политическите партии и неправителствени организации. По думите му МВР през цялото време е следило какво се случва. И отчете, че по време на предизборната кампания и в самия изборен ден ведомството е водило борба срещу „уродливото явление” – купуване и продаване на гласове.

„Само през последния ден 16 000 служители на МВР са наблюдавали самия изборен ден. МВнР се справи добре – в чужбина имаше близо 800 секции”, каза още Главчев. Той благодари на администрацията на Министерския съвет, комуникирала с ЦИК за вота.

Служебният премиер призова новоизбраните депутати да работят в посока съставяне на редовно правителство възможно най-бързо. „Хората се умориха от тази изборна прогресия, която вече граничи с изборна агресия. Затова са налице и тези резултати”, смята той.

„Затова се надяваме правителството да започне своите дейности във възможно най-кратък срок, дейността на държавата да се стабилизира във всички посоки, за да може да бъде осигурен по-добър живот на българските граждани”, настоя Главчев.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 04 август 00:00ч.

Дивергенти 2014 г. ‧ Екшън/Сай-фай

В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Four Майлс Телър Питър

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни