Делян Пеевски, председател на ДПС посети Разград
01/08

Свързани новини

06.06.2024 14:12

Делян Пеевски, председател на ДПС, посети Разград

Видян 339 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Работна среща с актива на ДПС от областите Разград, Силистра и Русе проведе председателят на ДПС Делян Пеевски. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Вие сте на ход, обърна се лидерът към структурите, които го информираха за хода на предизборната кампания и очакванията на избирателите.
Важното е хората да виждат какво правим и да са доволни, напомни Делян Пеевски.

На срещата присъстваха и председателят на ДПС, водач на листата на ДПС за членове за Европейския парламент, водач на листите на ДПС в Разград и Силистра доц. д-р Джевдет Чакъров, зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Анастасов,  кметът на община Белица и член на ЦОБ на ДПС Радослав Ревански, водача на листата на ДПС в Русе Ализан Яхова, народният представител Ахмед Ахмедов, областният председател на ДПС Разград Мехмед Салим, областният председател на ДПС Силистра Сезгин Галиб, областният председател на ДПС Русе Айдоан Джелил, кметовете на община Исперих - Белгин Шукри, на Кубрат - Алкин Неби, на Лозница - Севгин Шукри, на Завет - Ахтер Велиев, на Самуил - Джевдет Азис, на Цар Калоян - Дауд Аляовлу, на Ветово - д-р Мехмед Мехмед, на Главиница - Неждет Джевдет, на Дулово - Невхис Мустафа, на Ситово - Сезгин Алиибрям и кандидатите за народни представители от областите  Разград, Силистра и Русе.

Председателят на ДПС Делян Пеевски посети  новостроящия се православен храм “Св. Цар Борис - Михаил Покръстител”, както и  Ахмед бей джамия в Разград.




 Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Социалната справедливост

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Социалната справедливост,колкото и да е странно,е нещо