11.02.2009 10:11

Делото срещу бившия директор на Държавния резерв - със закъснение

Видян 1810 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С близо 50 минути закъснява съдебния състав до делото срещу бившия директор на агенция "Държавен резерв и военновременни запаси" Димитър Димитров. Делото трябваше да започне в 9 ч. в Софийски градски съд, предаде БГНЕС.


В момента в съдебна зла са прокурорът по делото, обвиняемият Димитров и неговите защитници, които изчакват съдебния състав. Обвиняемият отказа да коментира делото си пред медиите. Димитър Димитров е обвиняем за източване на над 1.5 млн. лв. от Държавния резерв в периода август – декември 2005. БГНЕС припомня, че името на обвиняемия нашумя преди години, след като той изнесе пред Нова телевизия секретен доклад, според който бизнесменът Мирчо Петков признава, че е дал 1.3 млн. лева на зам.-главния прокурор Христо Манчев, "който му е извършил някаква услуга по резиденцията в Правец". Димитров цитира още от доклада, че Мирчо Петков дал "други 2,5 млн. лева на ДПС за строителството на резиденцията в Бояна". "За назначаването на Нихат Кабил дадох 1 милион лева и той вече е министър на земеделието", отчита още бизнесменът. "В България всеки министерски пост струва 200 000 лева. А аз готвя още мои хора, които да бъдат назначени, на които ще мога да разчитам за това", се казвало още в доклада.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец