Той увери, че към момента машините се съхраняват на сигурно място в частен склад, където се държат още от 2014 г. насам

Свързани новини

02.09.2022 12:30

Договорът за машините за вота ще бъде сключен до дни

Видян 971 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Договорът за логистика, подготовка на софтуера и поддръжка на машините за предстоящите избори трябва да бъде подписан най-късно в началото на следващата седмица. Това обяви в ефира на „Здравей, България” заместник-председателят на Централната избирателна комисия Цветозар Томов.


Той увери, че до момента машините се съхраняват на сигурно място в частен склад, където се държат още от 2014 г. насам. „Охраната и достъпът до там е под контрола на държавата. Охранява се от жандармерия, а влизането става само с разрешение от ЦИК, като това важи включително за членове на комисията”, обясни Томов.


Той припомни новината от вчерашния ден, че в бюлетината за вота на 2 октомври няма да има номер 21. Причината - Единна народна партия не е регистрирала листи със свои кандидати в нито един изборен район. Този факт обаче не е бил известен на ЦИК до момента на тегленото на жребия на 31 август.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.