22.04.2009 11:50

Фидел Кастро уточнява изявления на брат си Раул

Видян 1580 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубинският ръководител Фидел Кастро заяви, че освобождаването от затвора на дисиденти зависи от освобождаването на петима кубински шпиони, излежаващи присъди в американски затвори, като обясни, че президентът на САЩ Барак Обама е изтълкувал погрешно изявление на своя брат и президент на страната Раул Кастро, предаде АФП.


В коментар, поместен днес в сайта culadebate.cu, 82-годишният Фидел Кастро заявява, че "без никакво съмнение президентът (Обама) е изтълкувал неправилно изявлението на брат си и негов приемник начело на държавата, който миналата седмица заяви, че е готов да разисква с Вашингтон всякакви теми, включително "политическите затворници и правата на човека". "Изказването на кубинския президент, че е готов да разисква всякакви въпроси с президента на САЩ, означава, че той не се страхува да засегне който и да било проблем. Това е доказателство за смелост и за доверие в принципите на революцията", подчертава Фидел Кастро. "Никой не бива да се изненадва, когато той говори за помилване на осъдените през март 2003 г. и за изпращането им в САЩ, ако тази страна е готова да освободи петимата кубински герои на борбата с тероризма", добавя бившият президент на Куба, предаде БГНЕС.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци