22.05.2024 09:56

Фирмата за преасфалтирането не знаела, че текат следствени действия след катастрофата с К. Петков

Видян 1165 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преасфалтирането на участъка край Аксаково, където стана катастрофата с джип на НСО, е било възложено от облястното пътно управление на Варна в началото на месеца. Това заяви пред БНТ представител на фирмата изпълнител.
    "Като изпълнители по договор за поддръжка получаваме писмени възлагания от АПИ и в частност ОПУ-Варна. Конкретното задание е получено на 7 май. Изходящият номер е от 2 май, но с оглед на великденските празници започнахме действия от 8 май. Направен е график по дни и по дати", каза инж. Методи Иванов.
Фирмата не е получила информация и указание от ОПУ-Варна да прекрати дейностите след катастрофата. Също така не са били уведомени, че на мястото текат следствени действия, обясни Иванов. Въпросната кръпка е направена прези изминалия уикенд по установен график.
    "Когато получим възлагане от ОПУ Варна, представител на фирмата и на ОПУ минават по съответния път и се обозначават компрометирани участъци. Ние изцяло зависим от възлагането на ОПУ-Варна и техните решения", каза инж. Методи Иванов.

Асфалтираният участък костваше поста на директора на областното пътно управление, а вчера премиерът Димитър Главчев възложи проверка по случая.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец