Свързани новини

05.07.2013 17:27

ГЕРБ сигнализира за купуване на гласове във Варна

Видян 1728 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ПП ГЕРБ подаде сигнал до МВР, Главния прокурор, Омбудсмана, Окръжната и Районната прокуратура на Варна за схема за купуване на гласове в ромските квартали на районите „Владислав Варненчик“ и „Одесос“ в град Варна, за предстоящия в неделя /07.06.2013 г./ балотаж за избор на кмет на Община Варна, съобщиха от пресцентъра на партията.


Според сигнала, схемата е в ход от 04.06.2013 г. Организираното купуване на гласове е в полза на независимия кандидат, подкрепен от ДПС, Христо Бозов. Организатор на схемата за град Варна е председателят на общинското ръководство на ДПС в града Ведат Сакалъ. Отговорници за съответните райони са Красимир Кабакчиев – Кемала, за район „Одесос“ и Евгин Незиров, за „Владислав Варненчик“. В сигнала са посочени и хората в екипите на горепосочените отговорници за съответните райони.

Предвид гореизложеното и с оглед правомощията, дадени им от Конституцията и законите на Република България, ПП ГЕРБ призовава институциите, до които е изпратен сигналът, да предприемат необходимите мерки за да спре купуването на ромски гласове, още повече, че в някои от районите и в момента се извършва такова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец