Свързани новини

29.07.2021 16:07

Хр. Иванов реши да взриви обстановката: Слави

Видян 3997 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Христо Иванов решава да взриви обстановката и да постави под съмнение постигнатото до момента, и да засили страната към нови избори", заяви във Facebook лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов.


"Въпреки сходните позиции с Демократична България, промяната в позицията на Иванов поставя под съмнение постигнатото до момента. Ако не се върне здравият разум и те не се сетят кой е основният враг, ще се отиде към предсрочни избори и вината за това ще е тяхна", посочи той.



"Бързоразвиващите се събития в последните два дни наистина показват, че политиката е мръсна игра, но мръсната игра съществува, само защото се играе от мръсни хора. Далеч по-просто е човек да се опира на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции, фантазии и желания", допълва Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 30.07.2021 09:33

    004, какво по-страшно може да стане в бедна България от сегашното и дередже и шибаната политика на вечно избираемите измамници в НС ? Как може да се допусне зам.председател на НС да е в близки отношения с главатаря на Албано-Босненската мафия ? А А.Василев да е ощетил някоя държавна хазна и да е загубил дело в Лондон и Ню Йорк относно корупция ? "Шоутата" на Слави не могат да докажат престъпленията на Тиквата тръгнали да се ровят там където нищо не е излязло и нищо не е в полза на България за която имитират, че милеят ?

  • 004 Явор Дачков 29.07.2021 20:58

    В интерес на истината тук „Има такъв народ са напълно прави.“ И за начина по който Христо Иванов и Манолова водят преговори и за Асен Василев. А ако хората на Слави Трифонов се фокусират върху Румен Спецов, личното назначение на Асен Василев за шеф на НАП, ще стане страшно.

  • 003 Anonimen 29.07.2021 19:48

    Гласувайки за ИТН разбрах, че съм направил нова грешка която ще рефлектира върху България. Тези "шоумени" ИТН не разбират от политика и още не са разбрали какво означава надписът над входа на НС - "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" ! Тези имитиращи политици от ИТН по нищо не се различават от простака от Банкя, търсят постоянно напоследък конфронтацията вместо да предложат кабинет и да започнат преговори за одобрение или други предложения, така политика в името на държава и народ не се прави, те просто продължават начинът и маниерите на ГЕРБ в политиката, това са поредните гамени които ни измамиха от екрана, народът е прав, че са най-обикновени чалгаджии търсещи парите ! А Слави вместо да излезе от мишата си дупка Фейсбук, пак от нея "раздава" акъл на комплексар и все повече заприличва на Тиквата, а ИТН на ГЕРБ, те вече почти не се различават нито Борисов от Слави, нито ИТН от ГЕРБ ! Отврат е този Тошко, какво се е разровил в делата около фирми, не виждам А.Василев да е ощетил някоя държава с пари както това направиха от ГЕРБ и Тиквун, прав е А.Василев като вижда "дългата ръка" на ГЕРБ и ДПС над ИТН, ами ако някой се разрови в миналото на Трифонов за връзките му с мафиите СИК и ВИС какво ли ще излезе на "бял свят" ? ИТН просто не са политици, а и не искат да управляват защото знаят, че нямат нито капацитет за това нито експерти, с Космос, много езици и западни университети и комплекси не се управлява държава и те го разбраха, затова сега спретват в НС конфликти за да избягат от отговорността която толкова много "дефилираха" от екрана ! Не мога да се примиря, че една банда чалгаджии ме измамиха да им гласувам доверие, добре, че последствията от присъствието им в политиката няма да рефлектира тук на Запад, Бог да пази българите в България, само той им е останал ! Аз а и много мои познати сме категорични - НИКОГА ПОВЕЧЕ ИТН ! А нови избори не са страшни, а наложителни, за да се "пресее" калта от "минералите", така ще отидат при измислените патриоти ИТН,ГЕРБ,БСП и цялата сган клонирана от БКП, а лека-полека и ДПС, защото младите турчеля няма да ги интересува България и какво става на територията и след като са добре в Турция, но за всичко трябва време докато шайките измамници разберат, че българинът вече не може да бъде подведен и излъган ! Скрилият се Слави и шайката му ИТН изгряха много бързо и още по-бързо се "самоубиха" гарантирам, че ние емигрантите ще го изметем на следващите скорошни избори !

  • 002 Anonimen 29.07.2021 16:24

    Славчо, с този инат ще гледаш властта през крив макарон. Ти и твоите Тошковци отвратихте хората с тъпите си шоу-номера. Увъртания, жалки опити за остроумничене, не оставихте здраво място и здрав човек по пътя си. Никой не ви харесва, търсите ангели небесни, а ви видяхме докъде са ви възможностите. Под един или друг натиск лансирахте прибързано кабинет, в който нямаше един неуязвим министър. Сега кой ще ви се качи на влака, да не е луд? Предизвиквате още едни избори, ама там вече ще ви пометат. Българинът разпознава измекярите.

  • 001 Бонев, Богомил Бонев 29.07.2021 16:21

    На тези политически лилипути от ДБ и, както там се нарича шайката на Манолова и Дончева, няма да им е за първи път. Не знам кой ги излъга, че са умни и красиви, следователно трябва да управляват, без да печелят избори. Но същата игра я видяхме, когато бяха в коалиция с ГЕРБ. И тогава обясняваха, че понеже са много умни, ГЕРБ ще е тялото, а те главата. Отвратително наследство на костовизма в политиката!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот

Днес темите ще са свурзани най-вече с личния ви живот,