07.10.2008 11:13

И Демократическата партия на тезгяха за продан

Видян 2562 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Демократическата партия е поредната политическа сила, която ще бъде изтъргувана. По непотвърдена информация независимият депутат Александър Праматарски, който оглавява формацията от 2000 г. възнамерява да се оттегли от председателския пост, което ще доведе до пълна промяна в ръководството на партията. За него се говори, че върти бизнес с петрол. Според сайта plovdiv-online тъкмо бизнесмени, свързани с търговията на горива у нас проявяват интерес към формацията. Купувайки ДП те ще попаднат автоматично в семейството на европейската десница, тъй като лилавите членуват в най-голямата фракция в Европарламента, а именно Европейската народна партия.


„В партията в момента не се случва нищо. Нещо хубаво би се случило за нея ако аз я оглавя. Не желая да коментирам евентуалните промени в ръководството“, посочи пред 19` Мартин Заимов, който въпреки обвързаността си с формацията бе издигнат за кандидат-кмет на София от СДС и ДСБ.


По думите на премиера Сергей Станишев в момента бизнеслобита се оглеждат на пазара за покупка на партии. Миналата година столичният кмет Бойко Борисов пък отсече пред симпатизанти в Свищов, че в страната „се въртят едни пари от контрабанда на кафе, след което се купуват цели партии“. Бившият главсек на МВР направи скандалното си изказване малко, след като начело на СДС застана собственикът на „Спетема кафе“ Пламен Юруков, който бе набеден, че е извършил данъчни злоупотреби. В сините редици дори се говори, че за избирането на кафеджията за лидер на партията са лобирали бившият шеф на митниците Пламен Минев, ексдиректорът на Агенцията по приватизация Захари Желязков и небезизвестният някогашен седесар и настоящ депутат от ДПС Христо Бисеров.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Ден на емоционален подем

Ден на емоционален подем и желание за промени. Не