Свързани новини

02.02.2021 17:50

И Варшава, след Берлин и Виена, отказва AstraZeneca за възрастните

Видян 3493 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

И Полша обяви, че няма да използва ваксината на AstraZeneca за инжектиране на възрастните си хора. Причината е, че според Германия, Австрия и изследванията на техните учени, и варшавските им колеги не я смятат за достатъчно ефективна към гражданите в най-уязвимата група над 65 г. Припомняме, че още лятото ЕС предплати ваксината, която закъснява с повече от 2 месеца да влезе в употреба в ЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 22.02.2021 20:46

    Не разбирам участието Ви в кампанията срещу този продукт.Да сигурно от направените проучвания АЗ е с по ниско ниво на |"ефективност", НО последните и то само лаборатовни изследвания на самите фирми производители на мРНК ваксините показва спад от 2/3 на ефективността при новити щамове на вируса.Никъде това не се тиражи както за АЗ. Аз и Спитник и китайската са векторни ваксини и са на утвърдена технология за разлика от новата технология , от която имаме първите ваксини. Никой дори 95% не казват колко време ще трае имунитета...затова се бие втора дома. Вие сте много уважаван от мен сайт и признавам, че участието в тази за мен кампания срещу АЗ не Ви прави чест. Америкаснските ваксини са според мен доста "напомпани" и натоварени с големи очаквания.

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 03.02.2021 10:16

    Но ще чакаме демократичните Файзер и Модерна или Астра Зенека с генетичен материал от шимпанзе, за облагородяване на нацията от полуидиоти !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви се

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви