Свързани новини

27.05.2009 14:42

Яне Янев: Няма да му се размине на Томов

Видян 1575 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гарантирам, че няма да му се размине на Александър Томов. Това заяви на пресконференция лидерът на партия "Ред, законност и справедливост” Яне Янев по повод изказване на Томов, че Янев прикрива престъпници, предаде БГНЕС.


"Томов е една подвижна финансова пирамида, за която нямаме обяснение защо оше се движи на свобода”, коментира още Янев. Той припомни, че от РЗС са внесли първите сигнали за източване на Кремиковци и злоупотребите с ДДС, продажба на имоти за занижени цени и др. Лидерът на РЗС посочи още, че когато получат доверието на българските избиратели ще предложим алтернатива за смяната на етническия модел у нас. По думите му, България продължава да върви по догановски етнополитически модел, който капсулира етнически области и налага в тях партийно единомислие, което се постига чрез религиозно единомислие, чрез чужди на религиозния ислям форми на действие. Янев даде пример с Джебел, където според него, официалният български език е забравен. "Там има тоталитарен, а не демократичен режим - това може да наруши унитарния характер на държавата – а това е опасно и за европейската сигурност”, смята той.


Лидерът на РЗС не подмина и МВР в коментара си. "Ако зависи от РЗС ние ще разформироваме системата на КАТ, защото тя не работи по европейски образец” – заяви той. Запитан дали е склонен да си сътрудничи с Института за сигурност на Румен Петков той отговори – "Румен Петков според нас е един от най-корумпираните политици на прехода и трябва да му се потърси възможно най-строгата отговорност. Той определи Петков като основен фактор за цялостното деморализиране на МВР и заяви, че е управлявал със сталински методи. "Целият експертен потенциал на Румен Петков може да бъде само особено атрактивно зрелище в следствените арести”, категоричен бе Янев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец