26.06.2024 10:48

Има сигнал от чужда служба за най-висока степен на заплаха срещу мен: Борисов

Видян 1203 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 2.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов разкри защо домът му е охраняван от снайперисти. Пред медиите в парламента той съобщи, че за сигурността му има предупреждение от сериозна чужда служба. Борисов предположи, че причината е военната помощ за Украйна, която е издействала ГЕРБ заедно с ДПС. Той категорично отрече медийни внушения, че зад заплахата за живота му стои Делян Пеевски.

"Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана, ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служи в света за за най-високата степен на заплаха. Предполагам от ДАНС, МВР и НСО са взели някакви мерки, надявам се. Не съм говорил дори с ръководството на НСО", заяви пред медиите в парламентарните кулоари Борисов. Той уточни, че не е обсъждал сигнала с никое от ръководствата на МВР, НСО и ДАНС, предаде БНТ.

И беше категоричен коя е причината за заплахата с уговорката, че няма информация, а само предполага.

"Категоричната подкрепа за Украйна - така си го обяснявам аз. Аз така го оценявам. Ако има такова нещо, касае само Украйна и затова една от най-влиятелните служби подава сигнала. Няма друго основание освен помощта за Украйна", убеден е лидерът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ призна още, че обикалянето на медиите около къщата му да снимат снайперистите е страшно депресиращо. Пръв публично информацията разкри лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, който попита президента за снайперистите пред телевизионните камери по време на консултациите.

"Страшно депресира и внуците, и детето, и всички, каза Борисов. Той припомни, че е получавал реални заплахи като главен секретар на МВР.

"Това не са никак шеги. Но ме притесни това, че вчера в две диаметрално противоположни медии излезе информация, че заплахата идва от Делян Пеевски. Всичко друго бях чул за Пеевски, но това ми дойде в повече. И ме притесни. Когато Алексей се зае да направи сглобка, той успя, сега това би било с един куршум два заека - че Пеевски, след като сме се скарали, едва ли не е заподозрян", заяви Борисов.

Той обясни, че след разпускането на депутатите за предизборната кампания всеки си е отишъл при партията и повече от месец нито е разговарял, нито се е виждал с Пеевски.

"Ние сме коренно различни партии, клишето да ни опаковате в едно, няма да го видите, просто не е така", подчерта лидерът на ГЕРБ.

На репликата, че ги опаковат заедно, защото двете формации имат много съвпадения в позициите, Борисов отвърна, че най-много сходства имат с ПП-ДБ, а по други теми пък с Възраждане.

ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството, потвърди още лидерът на партията и добави, че те си държат на думата и правят това, което са казали.

Винаги сме си държали на думата, затова ГЕРБ ще предложи правителството на малцинството, което ще е изцяло на ГЕРБ. Това искат избирателите ни и затова имаме 11% пред другите. Вече не е прието от партията да гласуват за нас и да получават Денков.


100% лъжа е, че който и да е от ГЕРБ е разговарял с някой да напуска групата си. Не съм Кирил Петков, не викам никой по лаборатории и апартаменти, не пазарувам депутати.


 ГЕРБ и ДПС са коренно различни партии и няма никаква договорка между нас! Ние имаме най-много сходства с ПП/ДБ. Ще предложа правителство на отговорността. Ако ПП/ДБ излязат и кажат че го подкрепят, тогава ще избегнем изборите.





Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Словения

Най-дружелюбните страни в Европа

10. Хърватия. Резултат 91.78 Някога лятно ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева