Свързани новини

07.10.2019 09:41

Индия: Ние правим крилете на F-16

Видян 1668 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Индийската фирма Tata Advanced Systems (TASL) и Lockheed Martin Corp. [NYSE: LMT] обявиха споразумението си за производство на криле за F-16, предназначени за износ. Така се потвърждава написаното от 19 минути, че именно в Бомбай / Мумбай ще се правят самолетите за бойната авиация, които платихме и които очакваме да получим след 4-5 години на цени, многократно надвишаващи онези, дадени на другите държави - клиенти. И опровергава опровержението на представителите на американците в България: „Тази стратегическа инициатива позиционира индийската TASL като снабдител с криле на ВСИЧКИ БЪДЕЩИ клиенти и подсилва ролята й като глобален доставчик на F-16 в световен план. Маката Make in India също ще се подсили, както и връзките на САЩ и Индия в областта на отбраната“.


САМО НАПОМНЯМЕ, ЧЕ ИНДИЯ ПОДПИСА ДОГОВОР С ФРАНЦИЯ ЗА ДОСТАВКА НА БОЙНИ САМОЛЕТИ ЗА НЕЙНАТА АВИАЦИЯ, ПАЗАРУВА ВОЕННИ СИСТЕМИ И ЛЕТАТЕЛНИ АПАРАТИ И ОТ РУСИЯ. ДАЖЕ ЗАРАДИ СДЕЛКАТА С МАКРОН, ЧИЯТО СТОЙНОСТ БЕ ВДИГНАТА С 3 МЛРД. ДОЛАРА, ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРЕМИЕРА МОДИ ЕДВА НЕ БЕШЕ СВАЛЕНО.


Шукаран Сингх, главен изпълнителен и управляващ директор на TASL коментира: “За нас е удоволствие решението на Lockheed Martin да избере Tata Advanced Systems Limited за производството на криле за F-16 в Индия. TASL и Lockheed Martin, чрез този дългосрочен джойнт – венчър ще произвеждат и компоненти за самолети C-130J и хеликоптери S-92 Sikorsky в Хайдерабад. Това ни дава отлична възможност да покажем техноогическа експертиза и напреднем в нашето развитие, като подсилим не само индийската, но и световната аерокосмическа индустрия. Производството на крилете за F-16 за цял свят именно в Индия поставя нашата страна в центъра на най-голямата екосистема за бойни самолети на планетатаи ни прави предпочитана дестинация за авиокосмическото производство“.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.10.2019 17:46

    Гаварит Масква ;) Цената, която БГ плаща НЕ Е за самолети. Тя е за ПЪЛЕН ПАКЕТ, включващ самолети, обучения, бойни и учебни боеприпаси и т.н. Да, Индия поръча самолети от ушанките и след това ги отказа, защото са дефектни боклуци. Да, Индия може да произвежда "крила" за Ф-16, индийците изтреляха собствен космически кораб, що да правят крила за самолети. Дано това ускори процеса и получим своите Ф-16 по-скоро, за радост на ватенките. Да живее България!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Днес се съсредоточете върху личните си начинания и планове

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес се съсредоточете върху личните си начинания и