05.07.2024 09:46

Ивелин Михайлов заключи депутати в хамбара си, държа ги 4 часа: Николай Марков

Видян 553 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Определяният като "идеолог" на "Величие" Ивелин Михайлов е заключвал депутати в хамбар в собствената си къща и ги е държал 4 часа, "докато аз не отидох да кажа, че задържането на депутати, лишаването от комуникация, е престъпление и търговия с влияние, за което се полагат от 6 до 10 години лишаване от свобода".

Разкритието направи пред бТВ председателят на парламентарната група на партията Николай Марков.

"Казах му, за да го предпазя някои от депутатите да не подаде жалба до прокуратурата. Един да го направи, отиваше в затвора", продължи Марков пред водещата на сутрешния блок Мария Цънцарова.

По думите му Михайлов ги заключил в хамбар след гласуването в парламента за правилника за дейността на Народното събрание. Като председател на групата Марков отишъл и ги освободил от плена.

Според него Ивелин Михайлов подстрекавал хората да се саморазправят с депутатите. Мен да ме убиват и да ми отварят черепа. Това е към всеки, който не изпълнява това, което иска Ивелин Михайлов. Той иска Народното събрание да изпълнява неговия дневен ред. Утрешният ден може да станете свидетели на много жестоки неща, предупреди Николай Марков.

Бях лоялен докрай към Ивелин Михайлов, той първи наруши "клетвата", че няма да идва в бТВ, каза още Полковника. "Беше издаден протокол, че съм председател на партията след изборните резултати. После един обикновен член (Михайлов - бел.ред.) казва, че не съм председател. Сега не знам имам ли партия, нямам ли, имам ли парламентарна група, нямам ли", зачуди се той.

Това е документална измама, защото документите не са придвижени, допълни той.

Който идва на среща с Ивелин Михайлов, пуска пари в кашони. Моля, който ходи на такива сбирки, да не си дава парите. Това не е партия "Величие", а бизнесът на Ивелин Михайлов. Именно от там дойде и нашият конфликт - исках да отдели бизнеса си от партията, каза Марков.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Ярослава Магучих

Падна легендарният световен рекорд на Стефка Костадинова

Последният български световен рекорд в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни