Свързани новини

06.05.2009 11:31

Изчезна четири годишно дете в Пловдив

Видян 1506 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицията издирва 4-годишната Анна-Мария Василева Чолакова от Пловдив. Момиченцето е в неизвестност от 3-ти май, предаде БГНЕС. Преди два дни детето е напуснало дома си в ЖР "Тракия" около 7.30 часа. Сигналът за изчезналото момиченце е подал бащата. Анна-Мария е висока около 80 см, слаба с кестенява дълга коса. Била е облечена със синьо дънково яке с качулка, бели маратонки на розови цветя.


Изчезналата четири годишна Анна-Мария Чолакова е дъщеря на 29-годишната Полина Чолакова. Тялото на жената бе изхвърлено в неделя от водите на река Марица. Оттогава е в неизвестност и детето. Днес стана ясно, че майка и дъщеря са напуснали дома си в жилищен район Тракия в Пловдив в неделя в 7,30 часа сутринта след семеен скандал с бащата Васил Чолаков. При огледа на трупа полицаите не са открили следи от насилствена смърт, което на вежда на мисълта, че майката е скочила доброволно в реката. Сигналът за изчезналото дете е подаден от бащата, то все още е в неизвестност. Има опасения, че майката е скочила с него. Днес бащата бе разпитван цял ден в Пето РПУ. Той изрази силно безпокойство за изчезналото си дете. Роднините отказаха коментар, но и те, както и съседите на семейството разказаха, че между съпрузите е имало чести скандали. Полицаите все още таят надежда майката да е оставила детето си при роднини и близки преди да скочи в Марица, но до момента следа от детето няма. БГНЕС научи, че Полина и Васил нямат сключен граждански брак, те живеят заедно от 4 години. Жената е от Плевен, а мъжът е от Пловдив. Доскоро той е работил като шофьор, а понастоящем и двамата са били безработни.


БГНЕС припомня, че полицията издирва 4-годишната Анна-Мария Василева Чолакова от Пловдив. Момиченцето е в неизвестност от 3-ти май.


Преди два дни детето е напуснало дома си в ЖК "Тракия" около 7.30 часа. Сигналът за изчезналото момиченце е подал бащата. Анна-Мария е висока около 80 см, слаба с кестенява дълга коса. Била е облечена със синьо дънково яке с качулка, бели маратонки на розови цветя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сутринта ще Ви води любопитството

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Сутринта ще Ви води любопитството и желание за