Свързани новини

20.08.2014 10:23

Кабинетът отпуска 16 млн. лв. за пострадалите от природните бедствия

Видян 1095 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Над 16 милиона лева ще отпусне служебното правителство за възстановяване на щетите от наводненията, съобщиха от Министерски съвет. Министрите ще разгледат и одобрят постановление за одобряване на допълнителни разходи и трансфери в размер на 16 204 360 лева.



Общините Варна и Добрич, които пострадаха най-тежко при наводненията в края на юни, ще получат съответно над 1,8 млн. лв. и над 860 хил. лв. Към община Мизия, която все още се възстановява от пороя, в началото на месеца ще бъдат насочени 1 млн. лв. за овладяване на бедственото положение.



Решението за отпускане на средствата беше взето на първото заседание на Комисията за възстановяване и подпомагане в новия й състав, проведено миналата седмица с участието на премиера Георги Близнашки.



Кабинетът ще обсъди и Постановление за одобряване на допълнителни разходи в размер на 800 000 лв. по бюджета на Министерството на земеделието и храните. Те са за закупуване на противоградови ракети за опазване на селскостопанската продукция.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще се опитвате да поемате отговорности

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще се опитвате да поемате отговорности, излизащи