Свързани новини

17.07.2009 17:03

Кадиров отговаря на своя обвинител

Видян 1703 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проруският президент на Чечения Рамзан Кадиров телефонира на ръководителя на руската неправителствена организация "Мемориал" Олег Орлов, който го обвини за убийството на активистката от организацията Наталия Естемирова, и му припомни едно основно положение от правото – презумпцията за невинност, съобщи БГНЕС.


"Вие не сте нито прокурор, нито съдия и твърденията ви за моята вина са неетични и странни. Това е най-малкото, което мога да ви кажа", заявил Кадиров, чиито думи са качени в сайта на чеченското президентство. Орлов го обвини, че стои зад убийството на Естемирова, която беше отвлечена и застреляна в сряда. "Аз съм не само президент на Чечения, а и баща на 7 деца и син на жена, която е загубила съпруга си в борбата срещу тероризма и уахабитите", добавя Кадиров, имайки предвид баща си Ахмад, убит при атентат през 2004 г. "Как могат да се чувстват те, като слушат изявленията на Орлов за моя роля в убийството на една жена. Вие трябва да мислите за моите права, преди да казвате на целия свят, че съм виновен за смъртта на Естемирова", добавя чеченският президент.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днешният ден може да стане най-подходящия ден за раждане

Днешният ден може да стане най-подходящия ден за