Свързани новини

21.01.2015 15:33

Как кръгът Капитал натискаше 19’ през КФН, когато бе на власт там

Видян 2096 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Капитал, след като е излъгал в свои публикации и е надувал данни, ако се вярва на тв изявата при Слави на шефа на КФН Стоян Мавродиев, е глобен от надзорния орган на публичните дружества. Колегите реват, че органът нямал право да им посяга, знаейки отлично, че по закон е длъжен да го направи, когато се манипулира пазарът.


Интересно е, че точно Кръгът Капитал беше погнал 19 минути преди 6 години чрез КФН, когато на власт там бяха Апостол Апостолов и Димана Ранкова. Те ни търсеха сметка заради комбината Каолин на Иво Прокопиев – също борсово дружество. Понеже истината и фактите бяха на наша страна, победихме. Какво се случи с преследвачите? Паднаха от постовете си. 


Близкият до Прокопиев финансов министър Дянков назначи противозаконно Димана Ранкова в борда на Българската банка за развитие, откъдето я изхвърлиха и се наложи да я прибере джобният президент на Капитал – Росен Плевнелиев за своя съветничка. Ала и оттам я изгониха, след като избухна скандалът с тефтерчето на Златанов. Защото той е съден не за друго, ами заради Димана Ранкова и нейната дейност в КФН!


Другият герой от сагата КФН срещу 19’ Апостол Апостолов трябваше да стане шеф на Българската фондова борса. Защото Кръгът Капитал беше решил да надуе балона на дружество с единствен капитал патент, оценен за половин милиард (!) лв. Да, ама не. 19 минути писа и Министерството на финансите като основен акционер на борсата гласува против предложението на министъра си Дянков и Апостолов не стана шеф на борсата.


Това е истинската история. А капиталци трябва поне малско да ги е срам!!!



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей