18.07.2024 10:36

Какъв преврат, като Пеевски е легитимен председател и ни извади от изолация: Цонев

Видян 291 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако е писано Пеевски да разчисти терена, ще го разчисти. След последните избори станахме втора политическа сила. Миналата година Пеевски извади ДПС от изолация и партията седна на масата с големите партии. Пеевски я направи фактор. Това каза депутатът от движението Йордан Цонев в ефира на NOVA в коментар на разделението във формацията.

На въпрос дали председателят на ДПС се готви за създаване на нова партия, Цонев отговори, че към момента са концентрирани върху това накъде ще продължи ДПС. „Не са водени такива разговори на този етап”, допълни Цонев.

„Няма да ме чуете да кажа лоша дума за Доган. Това, че не го подкрепих в решението му за искане на оставки, не означава, че съм срещу него. 20 години бях негов заместник”, коментира още Цонев. И допълни, че няма обяснение защо конфликтът е започнал по този начин.

Според него в момента Пеевски води битка срещу „хората, които хората не искат, срещу апарата, който е омръзнал на хората".

„Нека да разграничим Доган от хората, които в момента са около него. Ако през годините те са забогатявали на гърба на ДПС, ако има данни за това, нека всички разберат. Понякога лидерите слушат определени хора, които не им говорят добре", каза още народният представител.

Той беше категоричен, че в партията не се случва преврат. „Не е преврат, когато легитимно избраното ръководство изпълнява решенията си", обясни Цонев. И добави, че според Устава на партията само Конференцията, която е избрала председател, може да го свали от поста.

 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

За вас денят не е толкова лош

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да