18.10.2008 10:37

"Лос Анджелис таймс" и "Чикаго трибюн" застават зад Обама

Видян 1420 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Лос Анджелис таймс" и "Чикаго трибюн" последваха примера на "Вашингтон пост" и обявиха подкрепата си за кандидата на демократите за президентския пост Барак Обама, съобщиха от Франс прес, цитирани от БГНЕС. В редакционна статия най-големият вестник на източното крайбрежие на САЩ посочва, че Обама отговаря на нуждата от "ръководител, доказал своето хладнокръвие". "Лос Анджелис таймс" е възхитен от "последователността и зрелостта" на Обама.



Вестникът изтъква като основна причина да предпочете Обама пред Маккейн разочароващата кампания на републиканския кандидат и най-вече решението му да избере Сара Пейлин за кандидат за вицепрезидент. "Барак Обама е образован, добър оратор, сериозен, последователен и зрял", отбелязва "Лос Анджелис таймс".



"Чикаго трибюн" също застана зад Барак Обама. За първи път след 1847 г. вестникът подкрепя кандидат на демократите за президентския пост, посочва АФП. "На 4 ноември ние трябва да изберем президент, способен да ни ръководи в период на криза и да възвърне общата вяра в националната кауза. Най-добрият кандидат за това е Барак Обама", пише "Чикаго трибюн". Зад кандидатурата на демократическия кандидат застана също "Сан Франциско кроникъл". Общо петдесетина вестника в САЩ подкрепиха демократическия кандидат за Белия дом, посочва Франс прес.
 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес не избягвайте проблемите, а ги решавайте на момента

Днес не избягвайте проблемите, а ги решавайте на