13.01.2009 13:54

Мартин Димитров: "Призоваваме гражданите утре на протест!"

Видян 1736 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За 20 дни в края на 2008 г. правителството е похарчило 4 млрд.лв., като 1,5 млрд. лв.е неизвестно, за какво са отишли. Това заяви днес лидерът на СДС Мартин Димитров, предаде БГНЕС.


Той уточни, че през ноември 2008 г. фискалният резерв на страната е бил 11 млрд.лв., а през януари 2009 г. възлиза на 7 млрд. лв. Синият лидер изтъкна, че за харченето на 2,5 млрд. лв. Има решение на Народното събрание, но за останалите 1,5 млрд. лв. не се знае къде са отишли. Според Мартин Димитров, тези пари ще се използват от БСП и ДПС за предизборна кампания. Още днес синият лидер ще отправи писмен въпрос към финансовия министър за изразходването на 1,5 млрд.лв. от бюджетния излишък. Днес бе обявена и декларация на Националния изпълнителен съвет на СДС, в която партията призовава гражданите да се присъединят към утрешните протести. „Не искаме да политизираме протеста, но нашето място е там“, заяви Мартин Димитров и допълни, че на протестите на 14 януари сините лидери ще отидат като граждани.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв