Мъж шофира по столичното Околовръстно шосе с 260 км/ч

Свързани новини

20.02.2024 09:37

Мъж шофира по столичното Околовръстно шосе с 260 км/ч

Видян 535 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нов скоростен антирекорд в София – мъж изпрати кадри как шофира по столичното Околовръстно шосе с почти 260 километра в час. Това се случва само пет дни след като срещу „Мис Силикон“ беше повдигнато обвинение за същата хулиганска проява на пътя.



От профила на момчето зад волана Николай Караасено, става ясно, че той има четири фиша за липса на колан, за липса на шофьорска книжка в него или за превишена скорост на пътя. Вероятно той публикува тези си провинения, за да събира лайкове


„Ако това наистина е Никола Караасенов, нека той да прояви смелост и следващият път, когато шофира с такава скорост, да си покаже и лицето. Няма защо да се притеснява. Той е безсмъртен. Шофира с 250-260 км/ч“, коментира поредната наглост на пътя Владимир Тодоров от Българката асоциация на пострадалите при катастрофа, съобщава бТВ.



Той посочи също така, че няма да се умори да подава сигнали в прокуратурата, защото „дори да няма катастрофа, според НК това е хулиганска проява, извършена при управлението на МПС и се наказва с лишаване от свобода до три години“.



„При шофиране с тази скорост, ако се спука гума или някои реши да се преустрой, ще стане такава верижна катастрофа, че е възможно да има десетки загинали. Този младеж шофира с три пъти над допустимата скорост. Дори и да не се стигне до верижна катастрофа с много жертви, този човек няма да уцелете, ако се случи нещо непредвидено на пътя“, посочи още Тодоров.



„Много е просто. Едно такова нарушение, ако се регистрира от камерите – по 800-900 лв. глоба за всяка една регистрирана висока скорост, ще се съберат около 4-5 хиляди лева само от едно минаване. А ви уверявам, че тези глоби ще бъдат събрани“, категоричен беше Тодоров.





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец

Наред с материалната сигурност

Наред с материалната сигурност, днес ще търсите и