15.07.2024 11:43

Министър Милошев подписа над 100 нови удостоверения и сертификати за места за настаняване, заведения за хранене и развлечение и СПА центрове

Видян 851 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Министър Милошев подписа повече от 100 нови документа с 5-годишен срок на действие, които ще позволят на хотелиери, ресторантьори и лицата, предоставящи СПА и уелнес услуги, да извършват законно дейността си. Той постави подписа си под 94 нови удостоверения с определени вид и категория на места за настаняване и заведения за хранене и развлечение. Категоризираните туристически обекти са както край Северното Черноморие, така и във вътрешността на страната.

Министър Милошев подписа и 15 броя сертификати на балнеолечебни (медикъл и СПА), СПА и уелнес центрове. Издадените сертификати дават право на лицата да предоставят балнеолечебни (медикъл и СПА), СПА и уелнес услуги, според заявените от тях в документа дейности.

Сертифицирането на центровете и категоризирането на местата за настаняване и заведенията за хранене и развлечение е извършено след  удостоверяване пригодността на съответните центрове за предлагане на балнеолечебни, СПА или уелнес услуги, както и че обектите отговарят на заявените вид и категория.

С удостоверенията се обезпечава повишаването на качеството на предлаганите услуги за туристите и се гарантират правата и сигурността на потребителите на тези услуги.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Екшън 28 юли 22:00ч.

Леон 1994 г. ‧ Екшън/Криминале ‧ 1 ч 50 мин

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Жан Рено Леон Натали Портман Матилда Гари Олдман Норман Стансф

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.