11.06.2024 15:05

Миро Ленин, Настимир и кои други "звезди" отпадат от парламента

Видян 2477 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лена Бориславова избута от парламента анонсирания баща на детето си Мирослав Иванов, когото по-преди беше добутала до и.д.шеф на Народното събрание на Републиката. Тя попада сред депутатите в новия парламент, а Ленин, както го наричат поради нея другарите, засега остава извън разпределението на мандатите.

Да, България понася най-тежки жертви. Бащата на нелепите конституционни промени и правосъден министър в последния редовен кабинет Атанас Славов също е "чао". Поради преференции предшественичката му в първото правителство на ППДБ Надежда Йорданова остава депутат. Но другата дама на ДаБГ Антоанета Цонева отпада насред нейния и на боса на движението Иво Прокопиев Разградски край, където водеше листа.

Само благодарение на преференциите до парламента се добират други две "звезди" - ексминистъра на електронното управление и герой на недоразследвани обвинения в натиск за многомилионни поръчки, фаворита на мобилните оператори, отказалия се от собствения си закон срещу незаконните екостикери на червения милионер и стар нов депутат Петър Кънев - Божидар Божанов. Същия, който официално благодари на избирателите на ППДБ, като ги нарече с думите "наивни и доверчиви" - сиреч, глупави. С преференции отново влиза в парламента и Елисавета Белобрадова с всичките си дефицити на елементарни знания, доказани писмено от нея в съответни постове в мрежите.

След всичките си изпълнения и европейското разследване срещу него, отпада и Настимир Ананиев - Нексото, изчисли в offnews Ружа Райчева, чийто баща е шеф на Галъп, т.е. няма защо да се съмняваме в способностите й.


 Пламен Валентинов




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни