04.07.2016 16:06

Mитничарка извади от сутиена на пътничка злато за 15 бона

Видян 1164 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Контрабандни златни пръстени и обеци задържаха митническите служители на Капитан Андреево. Ценностите са пренасяни от жена, пътуваща в автобус с родна регистрация. Както тя, така и шофьорът заявили, че нямат нищо за деклариране. Превозното средство обаче било селектирано за щателна проверка. При личен обиск на една от пътничките, митническа служителка установила в сутиена на дамата необичайни подплънки, които се оказали найлонови пликове с общо 50 златни накита.


  Според направената от вещо лице експертиза украшенията: 12 чифта обеци, 21 пръстена, 9 медальона, 4 гривни, 4 синджира, всички с общо тегло 255 грама, са от 14-каратово злато на стойност 14 280 лева. Няколко часа по-късно при митническа проверка на друг автобус с румънска регистрация, влизащ в страната от Турция, са открити 859 грама сребърни накити в дамска чанта на румънска гражданка. Контрабандните скъпоценности са задържани. На пътничките са съставени актове за нарушение на Валутния закон.














Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак