Ваня Григорова

Свързани новини

27.04.2024 17:22

На изтъркани от употреба политически бастуни им се привиждат патерици: Ваня Григорова

Видян 1684 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Вчера не участвах в публични събития, но разбрах, че изведнъж съм станала най-обсъжданата личност в държавата. На тези, които твърдят, че съм патерица на ГЕРБ, мога да кажа само следното: На изтъркани от употреба политически бастуни им се привиждат патерици.


Кой С КОГО в следващото Народно събрание безспорно е важен въпрос, но много по-важен е КАКВО трябва да се прави. Който смята, че трябва да се въведе необлагаем минимум, да спрат източванията на осигурителната, в частност пенсионната, и здравната система към паразитни структури, да се увеличи максималният осигурителен доход, да се сложи край на вредните въздействия на Зелената сделка, която унищожава енергетиката и икономиката ни, може да бъде наш партньор.


В досегашното правителство обаче не видяхме нито един социален приоритет. И до днес интересите на милионерите са тези, които диктуват дневния ред на парламента, като от време на време се провежда политика на подаяния. Увеличението на пенсиите и великденските бонуси като само разширяваш изхода на системата, а не предлагаш как да се разшири входът - приходите, не е социална политика, а подаяние, което води до дестабилизация на системата. Ние от коалиция „Солидарна България“ ще се борим за устойчиви решения, от каквито имат нужда българските граждани", заяви Ваня Григорова.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв